Miskolc Holding Zrt.

Régió Park Miskolc Nonprofit Kft.

Tevékenység: 

A Régió Park Miskolc Nonprofit Kft. Miskolc város felszíni közterületi parkolási rendszerének üzemeltetője. A társaság, tekintettel a megnövekedett igényekre, parkolóházak, mélygarázsok építésével, működtetésével is bővíteni kívánja az elérhető parkolóhelyek számát. Továbbá számos fizetési móddal (automata, bérlet, mobiltelefon, chip-kártya), bérletkonstrukcióval illetve perc alapú számlázással kíván rugalmas feltételeket teremteni ügyfelei számára.

Elérhetőségek: 
Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi István utca 20.
Telefon: 46/357-128; 20/478-7460
Fax: 46/328-043
E-mail:  ugyfelszolgalat@regiopark.hu
 

 

Rövid cégtörténet: 

2004. október 1.
A Közgyűlés döntésének megfelelően új - automata parkoló órákkal működtetett - parkolási rendszer lépett életbe Miskolcon, melyet a Régió Park Miskolc Kft. működtet

2006. július 6.
A társaság felett a tulajdonosi jogokat a Miskolc Megyei Jogú Város önkormányzata által alapított Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt. gyakorolja.

Küldetés: 

Megtisztelő felelősségünk Miskolc fizető parkolási rendszerének üzemeltetése. Szakértelmünkkel folyamatosan fejlesztjük a parkolási rendszert és szabályozzuk a gépjárműforgalmat, mellyel hozzájárulunk a városlakók életminőségének javításához. Meghatározó szereplőjévé kívánunk válni - a közterületei parkolás mellett - a parkolóházak üzemeltetésének és ezzel a tevékenységünkkel részévé kívánunk válni a város gazdaságszervezési és városfejlesztési tevékenységének.
Célunk a parkolj és sétálj (P + S) rendszer bevezetésével egy környezetbarát parkolási rendszer kialakítása és üzemeltetése Miskolcon, a közlekedési, parkolási kultúra színvonalának emelése érdekében.

Szlogen:
„A miskolci közlekedési kultúráért."

Menedzsment szervezet: 

Perecsenyi Attila, ügyvezető igazgató

2013 © Miskolc Holding Zrt.