Együttműködünk

Aktuális

A két várost hosszú évszázadokra visszanyúló hagyományok kötik össze, így nem meglepő, hogy a miskolci és a selmecbányai képviselőtestület is egyhangúlag támogatta a megállapodást.

Kontinensünkön idén mindössze kilenc kis kúszósül nevelkedik, Miskolcon él az egyik.

A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében május 21-től megkezdődik a Futó - Szalag utcai társasházak közötti zöldterületen a távfűtési vezetékek cseréje.

A Közlekedési kultúra és Miskolc város napján az elektromos autóbusz kategóriában egy megadott viszonylatot kellett teljesíteniük forgalomban a versenyzőknek, a lehető legkevesebb elektromos energia felhasználásával.

Veres Pál polgármester a várost köszöntő ünnepi beszédében egyszerű miskolci polgárként fogalmazta meg gondolatait szombaton a Miskolc Napja alkalmából tartott ünnepi közgyűlésen.

Az esemény első napjának délelőttjén főként a gyerekeknek kínáltak interaktív programokat a kitelepült helyi szolgáltatók, a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatai, melyeknek képviselői már délelőtt 10 órától várták a kíváncsiskodókat.

Hétfőn kezdődik a távfűtési körvezeték építésének második szakasza az Avas II. ütemben, a távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében.

Látnivalóból eddig sem volt hiány az egykori vadasparkban, amely mára az ország egyik legszebb állatkertjévé nőtte ki magát.

A sikeres licitet követően már a szerződés megkötésénél tartanak a felek a Szentpéteri kapu 70. alatti húszemeletes épület ügyében – tudtuk meg a Miskolc Holding Zrt. ingatlangazdálkodási igazgatójától. 

A változás május 1-jén lépett életbe.