Együttműködünk

Aktuális

Miskolc polgármestere megköszönte a rádió alkotóközösségének, hogy a mostani zűrzavaros és zajos időkben is a tiszta, emberi hangot képviseli.

A térség meghatározó munkáltatójának, a BMW Group debreceni gyárának képviselőit fogadta ma reggel Veres Pál polgármester.

Az Erzsébet téren, Kossuth Lajos szobra előtt  Veres Pál, Miskolc polgármestere mondott beszédet, úgy fogalmazott: bár a leírások szerint 175 évvel ezelőtt hasonlóan esős, szeles hűvös idő volt, az mégsem sem riasztotta el a pesti polgárokat, mert hitték, remélték, hogy lehet más, jobb, szebb és szabadabb a világ.

A miskolciak már keddtől utazhatnak ezeken a járműveken az 5-ös, a 9-es, a 11-es, a 15-ös, a 28-as és a 68-as vonalakon.

A kultúra évének hirdetette meg 2023-at a város vezetése, hiszen kiemelkedő évfordulókat ünnepel Miskolc: a színház 200, a szimfonikus zenekar 60, a diósgyőri rockfesztivál 50, a vadaspark 40, a bábszínház pedig 30 éves idén.  

Az állatkert új lakója januárban jött világra, neve még nincs. A névadásban segíthetnek az állatkert látogatói is.

A Miskolc Holding IT csapata fejlesztésének köszönhetően, már elérhető a hétvégi Kocsonyafesztivál programajánló mobil applikációja.

Március elején ismét Kocsonyafesztivált rendez a város.

A Bosch-csoport logisztikai és disztribúciós központot hoz létre, valamint bővíti gyártási kapacitását Miskolcon - jelentette be közösségi oldalán Veres Pál polgármester. 

A csapadékdús időszak eredményeként a bükki turistaforrások vízhozama újra megemelkedett, bővízűek lettek. Az ivóvízellátásban szerepet játszó vízmű forrásoknál is vízszintemelkedés tapasztalható, ezáltal Miskolc város ivóvízellátása újra a bükki karsztforrásokon keresztül vált biztosíthatóvá.