Együttműködünk

Aktuális

Az eseményen „A gazdaság szolgálatáért” díjat vehetett át dr. Juhász-Nagy Judit a Miskolc Holding Zrt. gazdaságfejlesztési igazgatója

A szakemberek immár negyvenöt éve tagjai a MIHŐ csapatának. A távhőszolgáltató már korábban megünnepelte és törzsgárda-elismeréssel jutalmazta a negyvenöt éve náluk dolgozó kollégákat.

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. már a tegnapi nap folyamán műszaki készültséget rendelt el a várható csapadék miatt, az állomány egy részénél pedig elrendelték a készenlétet.

Látogatók és üzemeltetők egyaránt mindent rendben találtak, december 1-jén, pénteken újra megnyitja kapuit a vendégek előtt az Ellipsum.

Ezúttal is három kategóriagyőztes vehetett át díjat, egyvalaki pedig a közönség szavazatai alapján kapott elismerést.

A Magyar Távhőszolgáltatásért ezüst emlékérem szakmai díjjal ismerte el a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MaTáSzSz) Csák Pált, a MIHŐ hőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Miskolcon három telephely nyitja meg kapuit az Erőművek éjszakája és a Távhőszolgáltatás napja alkalmából az érdeklődők előtt, a Kenderföldi Biomassza kazánház, a Tatár utcai Fűtőmű és a Kuala Kft.

A járatok többsége sűrűbben és egyenletesebben közlekedik, mint a korábbi időszakban, de vannak induló, újrainduló és megszűnt viszonylatok is.

Miskolc önkormányzatának Közlekedésszervező Osztálya új menetrendet tervezett, amelyet a növekvő utasszámok és az egyre magasabb szolgáltatási szint iránti törekvés indokolt - figyelmeztet keddi közleményében az MVK.