Együttműködünk

Szombaton újra nyílt nap lesz az Állategészségügyi Telepen

Szombaton újra nyílt nap lesz az Állategészségügyi Telepen

A Miskolci Állategészségügyi Telep január 22-én, szombaton, 10:00 és 14:00 óra között tartja meg nyílt napját a Fonoda u. 16. szám alatt.

állategészségügyitelep

A Városgazda üzemeltetésében lévő telep dolgozói jelenleg 53 kutyáról és 8 macskáról gondoskodnak - írja közleményében a polgármesteri hivatal. A nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz. Ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állaton, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, a nyílt napokon örökbefogadásra is van lehetőség.

állategészségügyitelep

Kiemelték: A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

állategészségügyitelep

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a Városgazda honlapján, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

Forrás: minap.hu