Együttműködünk

ÚJABB LAKÁSOKRA LEHET PÁLYÁZNI MISKOLCON

ÚJABB LAKÁSOKRA LEHET PÁLYÁZNI MISKOLCON

Az E-lakáspályázat keretében ezúttal harminc ingatlan találhat gazdára.

A lakosság körében népszerű online lakáspályázati lehetőség hétfőn indult újra, melyen összesen harminc önkormányzati bérlakást hirdetnek meg két pályázati formában - tájékoztatta lapunkat a városháza sajtóosztálya.

Közleményükben azt írták, hogy piaci pályázaton tizenhat lakást kínálnak bérbeadásra, míg a fiatalok piaci pályázatán tizennégy lakás közül választhat az, aki a 35. életévét még nem töltötte be, legalább 6 hónapos miskolci munkaviszonnyal rendelkezik, és legalább havi 20 ezer forintos lakástakarékosságot vállal.

Hozzátették: egy-egy pályázati formán belül legfeljebb három lakásra adható be pályázat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás.

A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok hétfő reggeltől egészen június 19-én délután 4 óráig nyújthatók be.

A pályázatokat legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül elbírálják.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek: +3670/705-6230; +3670/658-3396; +3670/430-8681, e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu.